Slider 1
Slider 2
Slider 3
Slider 4

Geef je passie door

Maak kennis met de Radboud Docenten Academie

Terug

De Radboud Docenten Academie verzorgt universitaire docentenopleidingen voor studenten die leraar willen worden in het voorgezet onderwijs. We werken samen met de verschillende faculteiten van de Radboud Universiteit en het omringende scholenveld. Ieder vanuit zijn eigen specialiteit, met een gezamenlij­k doel; docenten opleiden die het verschil durven maken. Krachtige professionals die staan voor hun vakgebied, bij­dragen aan de maatschapp­ij en initiatief nemen voor veranderingen en vernieuwingen in het voortgezet onderwij­s.

Kom naar onze voorlichtingsactiviteiten

Bachelor Open Dag

Wil je uitproberen of lesgeven iets voor je is? Dan kun je in het derde jaar van je bachelor de Educatieve Minor volgen. De Educatieve Module volg je direct na je bachelor. Tijdens de Bachelor Open Dag van de Radboud Universiteit krijg je uitleg over beide programma's, de stage en toelatingseisen. Je kunt vragen stellen aan de studieadviseur, een opleider en/of een student die de Educatieve Minor/Module volgt of gedaan heeft. De Bachelor Open Dag vindt plaats op zaterdag 26 maart 2022

Master Open Dag

Ben je (nog) geen student aan de Radboud Universiteit of heb je de Master's Fair gemist? Kom dan naar de Master Open Dag. Je krijgt tijdens een voorlichtingsronde uitleg over het programma van de Educatieve Master, de stage en toelatingseisen. Je kunt vragen stellen aan docenten of aan een student die de Educatieve Master volgt of recent heeft afgerond. De eerstvolgende Master Open Dag is op donderdag 27 november10 maart 2022.

Proefstuderen

Tijdens een dag proefstuderen volg je een aantal colleges van de Educatieve Master zodat je een indruk krijgt van de opleiding. De volgende proefstudeerdagen zijn op maandag 14 februari 2022 en maandag 4 april 2022

________________________________________________________________

Meld je aan voor de opleiding

Wil je in september 2022 starten met een Educatieve Master? Dan kun je je vanaf 1 oktober 2021 tot en met 30 april 2022 inschrijven voor de opleiding: aanmelden voor de 1-jarige Educatieve Master | aanmelden voor de 2-jarige Educatieve Master.

De inschrijving voor de Educatieve Minor en de Educatieve Module loopt van 1 tot en met 21 mei 2022.

Heb je nog vragen?

De route om docent te worden is vaak maatwerk. Kom je er niet uit en heb je een vraag over bijvoorbeeld de aanmeldingsprocedure, je vooropleiding, de toelatingseisen, of over het docentschap in het algemeen? Neem dan contact op met één van onze studieadviseurs. Kim kan je alles vertellen over de Tweejarige Educatieve Master (stuur haar een e-mail); Marjanke, Lotte en Mariët zijn er voor vragen over alle andere educatieve opleidingen (Eenjarige Educatieve Master, Educatieve Minor, Educatieve Module, Trainees in onderwijs en zijinstroom). Bekijk alle contactmogelijkheden of stuur ons een e-mail. We helpen je graag! 

  

> Bekijk welke studieroute het beste bij jou past

> Nog meer lezen, kijken én luisteren over onderwijs

Vragen?

Heb je een vraag of twijfel je welke opleiding het beste bij jouw situatie past? Wij helpen je graag. Bekijk alle contactmogelijkheden of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan contact met je op.

Studieadviseurs Eenjarige Educatieve Master,
Educatieve Minor/Module, Trainees in onderwijs, zij-instroom
Studieadviseur Tweejarige Educatieve Master