Slider 1
Slider 2
Slider 3
Slider 4

Geef je passie door

Maak kennis met de Radboud Docenten Academie

Terug

De Radboud Docenten Academie verzorgt universitaire docentenopleidingen voor studenten die leraar willen worden in het voorgezet onderwijs. We werken samen met de verschillende faculteiten van de Radboud Universiteit en het omringende scholenveld. Ieder vanuit zijn eigen specialiteit, met een gezamenlij­k doel; docenten opleiden die het verschil durven maken. Krachtige professionals die staan voor hun vakgebied, bij­dragen aan de maatschapp­ij en initiatief nemen voor veranderingen en vernieuwingen in het voortgezet onderwij­s.

Meld je aan voor de opleiding

De kennismakingsactiviteiten voor dit voorjaar zijn achter de rug. Wil je in september 2021 starten met een Educatieve Master? Dan kun je je tot en met 30 april 2021 inschrijven voor de opleiding: aanmelden voor de 1-jarige Educatieve Master | aanmelden voor de 2-jarige Educatieve Master.

De inschrijving voor de Educatieve Minor en de Educatieve Module loopt van 1 tot en met 21 mei 2021.

Heb je nog vragen?

De route om docent te worden is vaak maatwerk. Kom je er niet uit en heb je een vraag over bijvoorbeeld de aanmeldingsprocedure, je vooropleiding, de toelatingseisen, of over het docentschap in het algemeen? Neem dan vooral contact op met één van onze studieadviseurs. Maak eenvoudig online een afspraak of stuur een e-mail naar studieadviseur@docentenacademie.ru.nl. We helpen je graag!