Slider 1
Slider 2
Slider 3
Slider 4

Geef je passie door

Maak kennis met de Radboud Docenten Academie

Terug

De Radboud Docenten Academie verzorgt universitaire docentenopleidingen voor studenten die leraar willen worden in het voorgezet onderwijs. We werken samen met de verschillende faculteiten van de Radboud Universiteit en het omringende scholenveld. Ieder vanuit zijn eigen specialiteit, met een gezamenlij­k doel; docenten opleiden die het verschil durven maken. Krachtige professionals die staan voor hun vakgebied, bij­dragen aan de maatschapp­ij en initiatief nemen voor veranderingen en vernieuwingen in het voortgezet onderwij­s.

Kom proefstuderen

Hoe kom je erachter of een opleiding bij je past? Dat is een vraag die veel studenten bezighoudt. Ook voor toekomstige studenten van de Radboud Docenten Academie is dat een belangrijke vraag. Om een zo compleet mogelijk beeld te geven van onze opleiding hebben we onze proefstudeerdag op maandag 12 april in een digitaal jasje gestoken. Je kunt dan zelf ervaren wat de Educatieve Master en Minor je te bieden hebben.

Wat ga je doen?
Je krijgt een divers en mooi inkijkje in onze opleiding. Zo volg je een mini-college algemene didactiek en kan je online in gesprek met onze opleiders en studieadviseurs. Uiteraard is er genoeg ruimte voor persoonlijke interactie.

Programma & tijden
11:30-12:30 Mini-college Algemene Didactiek
12:30-13:20 In gesprek met een opleider
13:20-13:30 Pauze
13:30-14:00 In gesprek met een studieadviseur

Zien we jou ook? Inschrijven kan hieronder: 

Heb je nog vragen?

De route om docent te worden is vaak maatwerk. Kom je er niet uit en heb je een vraag over bijvoorbeeld de aanmeldingsprocedure, je vooropleiding, de toelatingseisen, of over het docentschap in het algemeen? Neem dan vooral contact op met één van onze studieadviseurs. Maak eenvoudig online een afspraak of stuur een e-mail naar studieadviseur@docentenacademie.ru.nl. We helpen je graag!